Visszaküldés

Az Inoxshoes webáruházban megvásárolható beach ballerina-ák újak és egyediek. 

A gyártó garantálja az eredetiségüket és a kiemelkedő minőségüket. Amennyiben nem lennél elégedett a megrendelt termékkel és vissza szeretnéd küldeni, mi biztosítjuk neked ennek a lehetőségét.

14 napot biztosítunk a termék visszaküldésére.

14 napon belül küldheted vissza azt a terméket, amellyel nem vagy elégedett, anélkül, hogy megmondanád nekünk, hogy miért nem. A 14 nap a termék kézhezvételének időpontjától értendő. Ha az Inoxshoes webáruházban vásárolsz, és probléma lenne a termékkel, akkor eredeti állapotában visszaküldheted nekünk 14 napon belül. A cipőt az eredeti csomagolásába visszahelyezve kell visszaküldeni és a csomagot ragasztószalaggal körbe kell tekerni. Amennyiben az eredeti csomagolással már nem rendelkezel, kérünk, hogy tedd bele a terméket egy másik hasonló csomagolásba. Semmiképp se add fel fóliába csomagolva, doboz vagy boríték nélkül.

A termékvisszaküldés díja téged terhel. Elegendő feladni a csomagot postán az Inoxshoes székhelyére vagy személyesen a székhelyre vagy csomagpontra szállítani. Minél gyorsabban elküldöd, természetesen annál jobb, mert annál hamarabb tudjuk elutalni neked a rendelésed ellenértékét. Felhívjuk a figyelmed arra, hogy nem veszünk át utánvételes csomagot, továbbá megkérünk, hogy a bankszámlaszámodat, amelyre a visszaküldött termék ellenértékét kívánod visszakapni, pontosan és olvashatóan írd le a Reklamációs bejelentőlapra.
Az ellenérték visszatérítésének gyorsasága nagyban függ a Vásárló által leírt információk pontosságától és esztétikájától.

A visszaküldési szándékodat be tudod jelenteni e-mailen keresztül vagy telefonon keresztül, melyeket megtalálsz a kapcsolat oldalon Miután kitöltötted a Reklamációs bejelentőlapot, tedd bele a csomagba a termékkel együtt. A Reklamációs bejelentőlapot az oldal alján található linkre kattintva tudod letölteni. A visszautalás összege a visszaküldött termékek összértékének felel meg. A visszautalás teljesítése a terméknek a raktárunkba való beérkezésének időpontjától számítva 14 napon belül történik meg.

Termékcsere
A termékcsere folyamata a következő:
1. A Vásárló visszaküldi a raktárunk címére az általa megvásárolt terméket.
2. Azt követően mi visszautaljuk a Vásárló bankszámlájára a rendelése ellenértékét.
3. A visszautalt ellenérték árából a Vásárló rendelhet egy másik, számára megfelelőbb terméket.

Jótállás
Mindegyik termék rendelkezik jótállással. A jótállás egész Magyarország területén érvényes. Részletes feltételeit a termékhez tartozó jótállási jegy tartalmazza. A reklamáció elküldése előtt kérünk, ellenőrizd le, hogy a visszaküldendő termékre érvényes-e még a jótállás.

A termékre 2 év garanciát vállalunk!

 

Azért, hogy a reklamációd gyorsabban elbírálásra kerüljön, kérünk, csatold a reklamált termékhez a következőket:
– a számlát, amelyet elektronikus formában megkapsz tőlünk
– a kitöltött a Reklamációs Bejelentőlapot, amit az oldal legalján tölthetsz le

A terméket az alábbi címre küldheted vagy személyesen viheted vissza:

Schnur Anita

1122 Budapest, Városmajor utca 3/b.

Mielőtt visszaküldesz egy terméket, kérünk, győződj meg arról, hogy:
– az átvétel utáni első felpróbáláson kívül nem volt használva
– nem keletkezett rajta károsodás

A csomag átvétele
Mielőtt átveszed a csomagot a futártól, bizonyosodj meg annak állapotáról. Amennyiben úgy látod, hogy a csomag megsérült, vagy nincsen benne az általad megrendelt termék, ne vedd át és kérd a futártól a hibabejelentő lapot, amelyet köteles neked a helyszínen átadni. A hibabejelentő lapon a következőket kérjük kitölteni: dátum, kézbesítés ideje, termék márkája, típusa, és a hiba leírása, vagy az áru hiányának észrevétele.

A kitöltött hibabejelentő lapot a számlával együtt küldd el az elérhetőségünkre.

A maximumot akarjuk neked biztosítani az Inoxshoes weboldalon történő vásárlásod során. A célunk nem csak az, hogy a megrendelt termékekkel legyél elégedett, de a kiszállítással is.

Amennyiben kérdésed merülne fel, írj nekünk! Örömmel segítünk.

További információt az üzletünk Általános Szerződési Feltételeiben találsz
Töltsd le az Reklamációs Bejelentőlap
Tekintsd meg a Reklamációs Szabályzatot